Hygienium Dezinfectant Universal suprafete, Avizat Ministerul Sanatatii, 750 ml

16,66 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
Hygienium
Cod Produs: 
HYG5949067504241
Descriere / date tehnice: 

Pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor diverse (faianta, cazi, chiuvete, email etc). Eficienta maxima pentru vasul toaletei, curata si igienizeaza. Folosit in industria alimentara, unitati sanitare, scoli, locuinte.

Domeniul de utilizare: Dezinfectate si algicide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni sau animale. Se utilizeaza ca dezinfectant pentru suprafetele si obiectele sanitare (robineti, dusuri, toalete, etc.) plasate in spatii private/publice.

Mod de folosire: Pentru dezinfectarea suprafetelor, se sterge cu ajutorul lavetelor/buretilor
cu produs nediluat si se lasda sa actioneze timp de 30 minute.

Recomandare: Dupa timpul de actiune, suprafetele se clatesc cu un burete umed. Pentru curatarea suprafetelor se utilizeaza produsul sub forma diluata. Dilutie recomandata:
aproximativ 50 ml la 1000 ml apa

TP2: Produse utilizate pentru dezinfectarea suprafețelor, materialelor, echipamentelor și mobilierului și care nu sunt utilizate în contact direct cu produsele alimentare sau cu hrana pentru animale. Sunt în special destinate piscinelor, acvariilor, apelor de bazin sau altor ape; sistemelor de climatizare; și pereților și podelelor din amplasamente private, publice și industriale și din alte amplasamente destinate activităților profesionale.

Produse utilizate pentru dezinfectarea aerului, a apei care nu este folosită pentru consumul uman sau animal, a toaletelor chimice, a apelor reziduale, a deșeurilor de la spitale și a solului.

Produse utilizate ca algicide pentru tratarea piscinelor, a acvariilor și a altor ape și pentru tratarea cu scop curativ a materialelor de zidărie.

Produse utilizate în vederea încorporării în textile, țesături, măști, vopsele și alte articole sau materiale în scopul producerii de articole tratate cu proprietăți dezinfectante.

Greutate Produs: 
750 g
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?