PERAL S+ - Acid Peracetic 15%, Peroxid de Hidrogen 15-30% - 10L

357,00 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
MIDRA EKO
Cod Produs: 
1001PERALS+10L
Descriere / date tehnice: 

PRODUS CONCENTRAT (Diluat, in functie de domeniul de aplicare se obţin între 100 şi 1000L de soluţie dezinfectanta)

Ambalare (bidoane PVC): 10L

PERAL S+ este un biocid BIODEGRADABIL extrem de eficient şi în acest moment nu există bacterii care să poată dezvolta rezistenţă la acest produs.

Produs testat in renumitele laboaratoare Chemila, Cehia in conformitate cu toate standardele Uniunii Europene.

PERAL S+ este un “biocid verde”, autorizat grupa principala 1 de către Comisia Nationala pentru Produse Biocide şi se poate utiliza pentru dezinfectarea suprafețelor, echipamentelor, materialelor si ambalajelor, a aparatelor de aer conditionat in unitatile sanitare, industria hotelieră, transport public, în instituţii publice, în unităţile de producţie şi servicii. Produsul nu se aplică pe suprafețele care vin în contact cu alimentele..

Produsul PERAL S+ nu este toxic în diluţiile recomandate, este un produs biodegradabil şi în decurs de câteva ore se descompune în Acid acetic (oţet) şi apă. Nu necesită clătire!

PERAL S+ este un concentrat lichid, pentru utilizare profesională, pe baza de oxigen obţinut din acid peracetic stabilizat în concentraţie de 15% şi peroxid de hidrogen în concentraţie de 15-30% . Termenul de valabilitate al produsului este de 2 ani de la data producerii lui.

Produsul se livrează împreună cu Specificaţia Tehnică de Produs, Fişa de Securitate, Instrucţiuni de Utilizare şi Avize.

Greutate Produs: 
11 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?