Termometru inteligent pentru bebelusi, monitorizare febra

299,00 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
MEDILOGIC
Cod Produs: 
TERMOMETRU-BEBE-CEAS
Descriere / date tehnice: 

Termometrul pentru bebeluși și copii de la Medilogic este un dispozitiv inteligent care permite monitorizarea permanentă a temperaturii corporale a copilului sau bebelușului tău.

Acesta se atașează pe bratul copilului, iar atunci cand este conectat cu succes se va aprinde un LED albastru. Când copilul are febră se va aprinde un led roșu care va fi vizibil inclusiv prin haine. 

Atunci când temperatura copilului creste peste limita normala sau scade drastic, termometrul te alertează, iar tu vei putea acționa imediat pentru a trata corespunzător febra și a evita riscul de convulsii febrile. 

Termometrul inteligent are menirea de a te notifica imediat ce detectează o creștere sau o scădere a temperaturii corporale a copilului, și chiar dacă va fi probabil primul care te alertează în legătura cu creșterea sau scăderea temperaturii nu trebuie sa fie unicul mod în care măsori temperatura corporală înainte de a administra antitermice. 

Vă reamintim ca cea mai sigura metoda de a verifica temperatura corporală este cu termometrul intrarectal și recomandăm administrarea de antitermice doar după onastfel de măsurătoare a temperaturii, însă utilitatea acestui termometru inteligent este de neînlocuit, el acționând practic ca o alarma de incendiu care ne atrage atenția asupra faptului că bebelușul sau copilului i-a crescut sau scăzut temperatura corporală. 

Astfel, vei putea observa evolutia temperaturii corporale 24 de ore, iar datele pot fi transferate pe smartphone sau tableta cu Bluetooth 4.0 pentru a le putea împărtăși cu doctorul pediatru. Aplicația Baby Thermo este disponibilă în App Store si Google Play, brățara fiind compatibilă cu sistemele de operare iOS 7 sau mai noi si Android 4.3 sau mai noi. 

Termometrul functioneaza cu o baterie CR 2032 si are un consum al bateriei extrem de redus. 

Poti alege daca gradele vor fi afisate in scara de temperatura Celsius sau Fahrenheit. 

Avand dimensiuni compacte si fiind realizata din materiale premium, confortabile, bratara-termometru de Medilogic este un dispozitiv util și ușor de utilizat și poate fi purtat o perioada îndelungată de către copii.

Greutate Produs: 
1 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?