CIP Acid KA, detergent acid concentrat pentru sisteme CIP, 13KG

122,00 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
Novadan
Cod Produs: 
CIP-ACID-KA-13KG
Descriere / date tehnice: 

CIP ACID KA este utilizat ca produs de curățare eficient după utilizarea detergentului alcalin CIP pentru tuburile de fum, curățarea cutiilor, navetelor și în alte aplicații CIP. 

CIP ACID KA este un produs extrem de eficient, a cărui caracteristică principală este îndepărtarea depozitelor solide de calciu, dar care are și caracteristici de curățare deosebit de bune atunci când vine vorba de dizolvarea proteinelor și a materialelor neorganice. 

Nu contine EDTA. 

Datorită valorii sale scăzute a pH-ului și utilizării produsului la temperaturi care depășesc 60 ° C, mediul înconjurător va fi nefavorabil pentru creșterea bacteriană. 

Produsul poate fi utilizat și în alte industrii și pentru alte aplicații, în acord cu consultantul Novadan. 

A NU SE AMESTECA CU PRODUSE CARE CONȚIN CLOR.

Produsul îndeplinește cerințele legale generale in domeniul alimentar privind utilizarea produselor chimice de curățare utilizate de companiile producătoare de alimente. Aceasta înseamnă că produsul în condiții de utilizare și dozare normale sau în circumstanțe previzibile nu transferă niciun component în produsele alimentare într-un grad care poate pune în pericol sănătatea umană. 

COMPOZITIE

Denumire substanta

CAS

Concentratie

Acid azotic

7697-37-2

10 - 25 %

Acid fosforic

7664-38-2

5 - 10 %

INSTRUCȚIUNI ȘI DOZARE

Dozare: 0,5-10% (în funcție de gradul de murdărire)
Timp de contact: 5 minute - câteva ore 
Temperatură: Apă rece - 60ºC 

Efectul este îmbunătățit pe măsură ce temperatura crește: cu cât temperatura este mai mare, cu atât este mai eficientă, până la 50 °C.

Greutate Produs: 
13 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?