Spray pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor Velox Spray Neutral 1L

42,00 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
Medisept
Cod Produs: 
VELOXSPRAY1L
Descriere / date tehnice: 

Lichid pentru dezinfectarea rapidă a unor zone mici din industria medicală, saloane de fitness și spa, saloane de coafură, saloane de masaj și frumusețe, grădinițe și școli. 

Caracteristicile produsului:

Pentru dezinfectarea suprafețelor mici ale echipamentelor medicale: paturi și scaune de tratament, echipamente medicale și chirurgicale, aparaturi de recuperare fizică.

Potrivit pentru dezinfectarea suprafețelor, cum ar fi blaturile de lucru, mesele, mânerele, echipamentele și accesoriile cosmetice.

Activ în doar 15 sec. împotriva levurilor și în 30 sec. împotriva bacteriilor, tuberculozei și virusurilor (inclusiv rotavirus, norovirus).

Nu lasă dâre sau pete.

Recomandat în special pentru sticlă și suprafețe lucioase. 

Beneficiile utilizatorului: ​

Eficacitate garantată și siguranță la utilizare.

Reducerea semnificativă a riscului de infecție.

Efect rapid de curățenie și dezinfecție.

Poate fi folosit pe multe materiale. 

Mod de aplicare:  

Lichid pentru dezinfectarea rapidă a unor zone mici din industria medicală, saloane de fitness și spa, saloane de coafură, saloane de masaj și frumusețe, grădinițe și școli. Potrivit pentru dezinfectarea suprafețelor, cum ar fi blaturile de lucru, mesele, mânerele, echipamentele și accesoriile cosmetice și dispozitivele medicale neinvazive, cum ar fi scaunele de tratament, echipamentele medicale și de reabilitare. Este, de asemenea, recomandat pentru dezinfectarea pieselor dentare înainte de sterilizarea lor, precum și pentru tăvile de imprimare dentară și impresiile dentare din silicon. Produsul demonstrează efect bactericid, levuricid, tuberculocid și virucid limitat (împotriva virusurilor Rota și Noro), precum și efect virucid împotriva virusurilor încapsulate (inclusiv Vaccinia, HIV, HBV, HCV).

Mod de utilizare: 

Pulverizați suprafața de la o distanță de aproximativ 30 cm, asigurându-vă că suprafața este complet acoperită. Așteptați 30 de secunde. Nu necesită clătire cu apă. Produsul este destinat utilizării profesionale.

Ingrediente: substanțe active în 100 g produs: 

63,7 g etanol, 6,3 g propan-2-ol.  

Greutate Produs: 
1 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?