Dezinfectant virucid pentru nebulizare - PERAL S - Acid Peracetic Concentrat 15% - 1L

47,60 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
MIDRA EKO
Cod Produs: 
1004PERALS1L
Descriere / date tehnice: 

PERAL S este un produs biocid concentrat pe bază de Acid Peracetic 15% și Peroxid de Hidrogen 15-30%. Acidul peracetic este una dintre cele mai eficiente substanțe biocide cunoscute. Acest fapt permite ca dintr-un litru de produs concentrat PERAL S să se obțină 200 de litri de dezinfectant gata de aplicare pentru nebulizare sau 100 de litri de dezinfectant gata de aplicare prin pulverizare sau ștergere.

Ambalaj: bidon 1L.

Avantaje: produs concentrat cu eficacitate virucidă, bactericidă, sporicidă și fungicidă, biodegradabil și ecologic.

În mai puțin de 5 minute și concentrație de 0,2%, PERAL S distruge toate virusurile anvelopate: SARS-CoV-1, MERS-CoV, SARS-CoV-2, Ebola, HIV, HBV, HCV, H1N1, Influenza H5N1, Murine Norovirus, Adenovirus tip 5 etc iar în 15 minute și concentrație de 1% produsul biocid PERAL S distruge toate virusurile cunoscute, inclusiv Poliovirus.

PERAL S are activitate virucidă, fungicidă, sporicidă și bactericidă și distruge în doar câteva minute Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans, Bacillus subtilis Aspergilus niger ş.a.

Produsul biocid PERAL S a fost testat în renumitele laboratoare ale Institului German pentru Igienă și Microbiologie Dr. Brill + Partner GmbH cât și în laboratoarele Chemila, Cehia în conformitate cu cele mai inalte standarde ale Uniunii Europene.

PERAL S este un “biocid verde”, a fost autorizat pentru grupa principală 1 de către Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino" pentru tipurile TP2, TP4 şi TP5 cu autorizația numărul 41/09.04.2020 în baza dispozițiilor art.10 din Ordonanța militară nr. 4/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 şi se poate utiliza şi pentru dezinfectarea suprafeţelor şi a echipamentelor care pot fi în contact direct cu hrana sau băutura pentru oameni şi animale (inclusiv apa de băut).

Produsul dezinfectant pentru suprafețe PERAL S nu este toxic în diluţiile recomandate de lucru, este un produs biodegradabil și ecologic şi în decurs de câteva ore se descompune în acid acetic (oţet) şi apă. Acest produs nu necesită clătire după utilizare, indiferent dacă dezinfectantul se aplică prin nebulizare, pulverizare, ștergere sau imersie!

PERAL S se prezintă sub formă de concentrat lichid, este pentru utilizare profesională, iar modul de acțiune are la bază de oxigenul obţinut din acidul peracetic stabilizat în concentraţie de 15% şi peroxid de hidrogen în concentraţie de 15-30% . Produsul este valabil timp de 2 ani de la data producerii acestuia.

Aria de aplicare:
PERAL S se folosește pentru dezinfectarea suprafețelor, a echipamentelor, a ambalajelor și materialelor, a instalațiilor de climatizare, a apei și a aerului în:
- unitățile de sănătate publică (spitale, clinici, dispensare etc)
- industria băuturilor alcoolice şi nealcoolice (sucuri, apă, vin, bere)
- industria alimentară
- sistemele CIP
- sistemele frigorifice
- alimentație publică și HoReCa (dezinfectarea suprafețelor în hoteluri, restaurante, bucătarii etc)
- transport public și transport mărfuri
- sterilizarea pet-urilor din plastic
- piscicultură (tratamentul peștilor pentru diverse afecțiuni)
- dezinfectarea acvariilor goale
- dezinfectarea apei de băut pentru oameni și animale
- dezinfectarea apei în sălile de baie de la centrele balneare
- decontaminarea fântânilor și a lacurilor
- sisteme de apă de răcire industriale

Produsul se livrează împreună cu Specificaţia Tehnică de Produs, Fişa de Securitate, Instrucţiuni de Utilizare şi Avize.

Greutate Produs: 
1 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?