Dezinfectant medical concentrat, Rely+On Virkon, 5kg

429,00 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
Lanxess
Cod Produs: 
VIRKONRELYON5KG
Descriere / date tehnice: 

Rely + On ™ Virkon ™ este un dezinfectant VIRUCIDAL, avizat de Ministerul Sanatatii, bazat pe o formula unica, puternic, cu studii extinse de eficacitate, teste de siguranta si profiluri de mediu, cu actiune pe un spectru larg:

 - peste 100 de tulpini de virus din 22 de familii virale

- peste 400 de tulpini de bacterii

- peste 60 de tulpini de fungi

Are eficacitate testata in dilutie de 1:100 pe CORONAVIRUS Middle East respiratory sindrome - MERS.

Mod de actiune: Rely + On ™ Virkon ™ oxideaza structuri si compusi cheie precum proteinele, conducand la daune ireversibile si la distrugerea/eliminarea microorganismului.

Pentru inactivarea Wuhan CoV - COVID 19, va recomandam o solutie 1% (1: 100) Rely + On ™ Virkon ™ cu un timp de contact de 10 minute.

Este un produs de uz profesional, destinat in special firmelor, institutiilor publice, spitalelor, cabinetelor medicale, laboratoarelor care vor sa asigure un spatiu de lucru sigur pentru angajati, personal medical, etc.

Este recomandat a se aplica cu echipamente de protectie adecvate conform cu instructiunile din Fisa Tehnica.

Rely+On" Virkon'" NU este clasificat ca fiind nociv sau periculos nici in forma de pulbere, nici in forma diluata- conform legislatiei UE privind clasificarea si etichetarea preparatelor chimice. A fost utilizat la nivel global pentru dezinfectarea de rutina si/ sau decontaminarea suprafetelor dure: podele, pereti, usi si manerele usilor, pasarela, mobilier, echipamente si baie in diverse domenii precum:

Unitati medicale:

■ Dezinfectare de rutina pentru suprafete dure, mobilier, pardoseli, pereti si usi in sectii de spital, clinici si laboratoare

■ Spectru larg de dezinfectie si decontaminare pentru suprafete dure in unitati clinice, cum ar fi salile de operatie, unitatile de terapie intensiva si sectiile de accidente si urgente.

■ Curatarea si decontaminarea materiei organice de pe pardoseli, suprafete.

Laboratoare de patologie si de biosiguranta

* Curatare si dezinfectare de rutina pentru suprafete dure si echipamente, precum banci, pardoseli, pereti si usi, dulapuri, centrifuge si recipiente de aruncat pipete.

Saloane de infrumusetare

• Curatare si dezinfectare de rutina pentru suprafete dure, precum pardoseli, pereti si usi.

Institutii publice, spatii rezidentiale - case, apartamente

Dezinfectare de rutina pentru suprafete dure, echipament*, mobilier, pardoseli, pereti si usi in zonele comune si de tratament, coridoare si bai.

Mijloace de transport- autobuze, microbuze, ambulante, masini de politie/jandarmerie, etc

- suprafete dure precum, banci, bare de sprijin, podele, etc

Deversarea de fluide corporale poate fi, de asemenea, decontaminata cu Rely + On ™ Virkon ™.

Usor de preparat: Usor solubil in apa de la robinet, Rely + On ™ Virkon ™ se dizolva intr-o solutie de culoare roz, care se activeaza in decurs de 5 minute, ramanand stabila si activa pana la 5 zile, daca solutia preparata este de 1:1000. Solutiile neutilizate sau inactive pot fi eliminate prin intermediul canalizarii (catre instalatiile de tratare reziduale conform reglementarilor locale).

Profilul de mediu: Rely + On ™ Virkon ™ este un produs chimic pe baza de oxygen, contine saruri organice simple si acizi organici, iar ingredientul activ se descompune printr-o varietate de modalitati , in sol si in apa, pentru a forma substante produse in mod natural, saruri de potasiu si oxigen. Componentele organice principale sunt clasificate ca fiind usor biodegradabile conform testelor OCDE si UE.

Greutate Produs: 
5 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?