Covorase decontaminare incaltaminte Multimat 30 foi

177,00 LEI
-+
Descriere: 
Marca: 
Multimat
Cod Produs: 
MULTIMAT30BUC
Descriere / date tehnice: 

In prezent, covorasele cu mai multe straturi reprezinta cea mai buna metoda de prevenire a raspandirii contaminarii in spatiile de interventie chirurgicala prin prevenirea introducerii murdariei si a reziduurilor incarcate cu bacterii.

Covorasul MULTIMAT este cel mai avansat covor multistrat disponibil pe piata,usor de plasat si folosit, intotdeauna eficient. Este utilizat pentru sali de operatie, unitati de terapie intensiva, sau in oricare alte spatii unde este necesara asepsia.

Covorasul MULTIMAT este compus din 30 de folii adezive din plastic subtire, cu o grosime de 2,4mm. Poate fi asezat pe jos,la baza usii sau pe un cadru metalic special conceput, care sa permita ridicarea acestuia in timpul spalarii.

Partea colorata in albastru este tratata cu adeziv acrilic amestecat cu un agent chimic antimicrobian si antifungic special (Benzoizotiazolina -3 ona). Actiunea sa microbiana distruge agentii patogeni din murdaria si resturile retinute de adeziv (pana la 100 milioane de bacterii pe gram). Culoarea albastra a produsului MULTIMAT indica mentinerea progresiva a murdariei pana la epuizare si, datorita schimbarii culorii intre zonele gri murdare si albastre, permite exploatarea completa a suprafetei.

Caracteristici:

  • Folii adezive pentru o instalare usoara atat pe podea cat si pe cadru metalic
  • Banda laterala non-adeziva pentru a oferi o dezlipire usoara
  • 30 foi adezive din polimer cu grosime de 2.4 mm
  • Adezivul special garanteaza ca murdaria este retinuta. Adezivul antibacterian neutralizeaza incarcatura bacteriana din murdarie. Culoarea albastra arata utilizarea progresiva si zonele inca active
  • Retine si ucide toti agentii patogeni purtati pe talpile pantofilor si rotile carucioarelor

Specificatii:

Culoare: Albastru
Tip produs: Covor decontaminare
Dimensiuni: 115 x 45
Numar folii: 30
Material: Polietilena
Utilizat impotriva: bacterii si fungi

 

Greutate Produs: 
1 kg
TRANSPORT - Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 de lei in limita a 20 de kilograme - 20 Lei prin curier rapid - Livrare in 24-72 ore de la confirmarea comenzii
Ai nevoie de ajutor?
AttachmentSize
PDF icon Brosura MULTIMAT.pdf1.27 MB